ALGEMENE VOORWAARDEN 3FM SERIOUS REQUEST: The Lifeline

Lees AUB deze belangrijke algemene informatie over de online veiling aandachtig door.

Algemene informatie:

1. De looptijd van de veiling is van 17 december 2018 t/m 27 december 2018.

2. Ieder item staat maximaal 8 dagen online waarna de hoogste bieder bekend wordt. Op 3fm.nl/veiling wordt per veilingitem gecommuniceerd op welk tijdstip welk veilingitem afloopt.

3. Wanneer je de hoogste bieder bent van een veiling, ontvangen zowel jij als de aanbieder van het item/dienst/beleving een mail met de wederzijdse contactgegevens. Je kunt dan contact met elkaar opnemen om verdere afspraken te maken betreffende het veilingitem. Als je item een product is dat verzonden wordt, dan wordt het je na betaling zo snel mogelijk toegestuurd.

4. De online veiling wordt door Veilet BV gecoördineerd volgens de voorwaarden die zij in acht nemen. Deze zijn te vinden op https://veiling.npo3fm.nl/algemene-voorwaarden

5. Door deelname aan de veiling geef je NPO 3FM en Veilet B.V. toestemming om de door jou opgegeven persoonsgegevens voor dit doel te verwerken.

6. Alle persoonsgegevens die in het kader van de acties van deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Na afhandeling van het   veilingitem worden de persoonsgegevens weer verwijderd.

Indien je vragen hebt over de veiling van 3FM Serious Request: The Lifeline, kun je contact opnemen met ons via veiling@3fm.nl

Wij danken je voor je deelname aan deze editie van 3FM Serious Request: The Lifeline. Wij hopen dat we er samen met jou voor kunnen zorgen dat 3FM Serious Request: Lifeline een groot succes wordt.