2 tickets voor Clean Pete's Kerstshow incl. kerstinkopen


Eindtijd

14:46 / 18-12-2019

Winnend bod

€ 55,00

Biedingen
foto 0 2 tickets voor Clean Pete's Kerstshow incl. kerstinkopen

Vier kerst samen met Clean Pete. Op 21 december is de Clean Pete’s Kerstshow in poppodium Doornroosje. Samen met een vriend of vriendin mag jij deze toffe show beleven. En dat is nog niet alles. Jij mag het duo helpen met de kerstinkopen voor hun show.

WAT WORDT ER GEVEILD?

  • Twee tickets voor de Clean Pete’s Kerstshow op 21 december in Doornroosje
  • Voor twee personen de kans om samen met Clean Pete kerstinkopen te doen op 20 december om 14:00 uur bij de Intratuin in Malden
  • Vijftig euro shoptegoed voor eigen kerstinkopen te besteden in de Intratuin

CLEAN PETE

Clean Pete is een Nederlands popduo bestaande uit tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven. In de afgelopen jaren brachten ze vier albums uit, waarvan de laatste een echt kerstalbum was. Gloria is een veelkleurige verzameling Nederlandstalige kerstsongs met een twist. Versgeschreven liedjes, gesproken kerstverhalen en samenwerkingen met artiesten als Thijs Boontjes en Stefano Keizers. 

CLEAN PETE'S KERSTSHOW

Voor de Clean Pete's Kerstshow trekt het duo alles uit de kast: strijkers, een jongerenkoor en muzikale vrienden als Thijs Boontjes en Anne Soldaat. Verwacht kerstliedjes, Clean Pete liedjes, en dat alles natuurlijk omlijst met heel veel kerstmagie.

VOORWAARDEN & BIJZONDERHEDEN

  • Vervoer is niet inbegrepen